Devolve Developer Distributed Real Estate Revolution

Toenemende kapitaalmobiliteit met onbeperkte investeringen in de vastgoedsector
Foto Devolve Developer.
evolueer ontwikkelaar distribueert vastgoedrevolutie
Distributieve technologie verhoogt de mobiliteit van kapitaal met onbeperkte investeringen in de vastgoedsector met $ 217 biljoen door de conventionele barrière voor vastgoedbeleggingen te vernietigen en buitengewone rendementen tot stand te brengen.
Devolve Developer zal de vastgoedsector opnieuw vormgeven met de opkomst van nieuwe bedrijfsmodellen die gebruik maken van gedecentraliseerde technologieën die toegang creëren, de efficiëntie verbeteren en de kosten verlagen. Wereldwijd mensen wereldwijd vertrouwd maken met vertrouwde en transparante technologie, zullen Devolve ontwikkelaars vele conventionele obstakels afwerpen en een echt verbonden wereldeconomie creëren die echt peer-to-peer bijdraagt aan verhoogde kapitaalstromen wereldwijd.
WIN creëren voor onroerendgoeddeelnemers
Het creëren van toegang tot wereldwijde onroerendgoedinventarisatie en het ontsluiten van internationale particuliere fondsen om hogere opbrengsten te behalen door middel van blockchaintechnologie zal de aandacht verschuiven naar particulier kapitaal voor investeringen. Met een toename van beleggers die op zoek zijn naar wereldwijde diversificatie, zal de vraag naar een vastgoedomgeving die kan worden geïnvesteerd substantieel groeien en meer kansen creëren. Geef toegang tot het innovatieve vastgoedplatform Ontwikkelaars komen tegemoet aan de behoeften van de beleggingsgemeenschap voor kortere looptijd en grotere liquiditeit met nieuwe soorten risico-afgedekte kansen.
Vastgoedbeleggingsstrategie
De algemene methode van vastgoedbelegging voor het huren en omkeren van vastgoed levert eenvoudig rendement op. Devolve Developer speelt in op ongebruikte hoog rendement beleggingsstrategieën in de belangrijkste vastgoedsectoren – Real Estate Development.
Beleggers in onroerend goed betreden de markt als speculanten, eindgebruikers of langetermijnbeleggers die de meest gebruikelijke beleggingsstrategieën gebruiken om panden te kopen en te behouden, te verhuren / huren en om te zetten. Deze strategie is zeer verzadigd vanwege de gemakkelijke invoer en een respectabele winstmarge.
De aanschaf van een woning is een langetermijnbelegging waarbij toekomstige appreciaties worden blootgesteld aan marktfluctuaties en economische factoren.
De huurwoning genereert retediale aangiften en omvat beheerskosten voor onroerend goed.
Flipping-eigenschappen produceren eenvoudig rendement, maar gebrek aan tijd, geld en kennis hebben een negatieve invloed op de winstmarges.
Vastgoedontwikkeling biedt alle gemeenschappelijke voordelen van beleggen in onroerend goed, zoals stabiliteit, hefboomwerking, duurzame inflatie en toegenomen eigen vermogen, met de toevoeging van het produceren van hoge opbrengsten tegen een exponentieel tarief.
Strategie voor vastgoedontwikkeling
Ongeëvenaard door de conventionele beleggingsstrategie, is vastgoedontwikkeling een benadering met een hogere investeringsnauwkeurigheid. Verlaten grotendeels verlaten door individuele investeerders toe te schrijven aan hoge toetredingsbarrières, resulteerde deze in het groot strategie in een ongekend rendement in de grotere traditionele investeringsstrategie. Ontwikkelaars van Devolve maken gebruik van blockchain-technologie om conventionele hindernissen te verwijderen die verband houden met ontwikkelingsstrategieën, het gebruik van deze beleggingsvehikels te verbeteren en exponentiële inkomsten te genereren voor deelnemers.
Vastgoedontwikkeling
Blockchain-technologie biedt mogelijkheden om deel te nemen aan de ondoordringbare vastgoedmarkt om toegang te krijgen tot wereldwijde kansen en exponentiële opbrengsten te behalen.
In de vastgoedsector met meerdere triljoenen dollar worden enorme winsten gegenereerd door een vastgoedontwikkelingsstrategie uit te voeren. Van grondtransfers naar onderverdelingen van gebouwen resulteert deze strategie in superieure investeringsprestaties in vergelijking met huur- en omkeereigenschappen. Aangezien de meeste individuele beleggers de kansen negeren, zijn de inkomsten gegarandeerd voor institutionele beleggingsondernemingen en geaccrediteerde beleggers die de uitdagingen van grote kapitaalvereisten en een inherente toename van het risico kunnen aangrijpen.
Ontwikkelaars van Devolve zullen de risico’s en beperkingen van vastgoedontwikkeling verminderen en de poort naar deze hoge productiviteitsmogelijkheden openen. Door blockchain-technologie te gebruiken, vergroot de markt de participatie van individuen die de wereldwijde kapitaalstromen verdubbelen en de grensoverschrijdende inkomsten fundamenteel vergroten. Nu hebben mensen van over de hele wereld toegang tot een hoog rendement uit deze investeringsomgeving.
Nieuwe generatie
Wereldwijd onroerend goed
De behoefte aan verschillende bedrijfsmodellen voor onroerend goed is het meest superieur. Platform overdragen Digitale ontwikkelaars zullen ontwrichtend en geavanceerd zijn en de uitdagingen van conventionele normen ondermijnen.
Industrie-uitdagingen
Grote kapitaalverplichtingen
Alleen grote instellingen en geaccrediteerde beleggers zijn in staat om enorme kapitaalbehoeften te betalen om deel te nemen aan de vastgoedontwikkelingssector
Excessieve bemiddelingskosten
De hoge intermediatiekosten vertraagden het transactieproces, vertraagden de sluiting en verminderden de winstgevendheid voor kopers, verkopers en investeerders
Geografische segmentatie
Geografische divergentie genereert nieuwe regionaliseringsmodellen die investeringen beperken tot lokale grenzen
Lange levensduur
Het oude systeem Onroerend goed genereerde een langere duur van transacties die de risicogevoeligheid verhoogden en de realisatie van het rendement verlengden
Inefficiëntie van Iliquiditeit
Het onvermogen om winstgevende kansen te benutten door kapitaal tijdig over te dragen van het ene onroerend goed naar het andere is een obstakel
Dunne marktplaats
Het vinden van geïnteresseerde partijen die voldoen aan de criteria voor het opzetten / verkopen van uw belegging, of het procedureel of financieel moeilijk is.
Gedelegeerde resolutie
Kapitaal betaalbaarheid
Devolve Digital Platform Developers democratiseren participatie en elimineren grote kapitaalvereisten die het aantal overgedragen tokens verdelen over ontwikkelingsprojecten
Hogere winstgevendheid
Blockchain-technologie biedt digitale automatisering voor bemiddeling, verlaagt de kosten, verbetert de service en zorgt voor een hoger rendement voor u
Toegang tot wereldwijde investeringsmogelijkheden
Distributieve technologie biedt toegang tot onze wereldwijde voorraad voor ontwikkelingsprojecten
Flexibele levenscyclus
Slimme contracten beheren transacties die de verwerkingstijd verkorten en gebruikers autonomie geven om extra tokens te krijgen en posities toe te wijzen
liquiditeit
Devolve API-ontwikkelaarsuitwisseling stelt gebruikers in staat om gemakkelijk projecten opnieuw toe te wijzen en tokens te verkopen op de centrale
Een efficiënt ecosysteem
Tokenisasi standaardiseert de vastgoedactiva om deze uitwisselbaar te maken en een markt te creëren voor gemakkelijke transformatie
Reinigt huidige beperkingen tot wereldwijde kapitaalstromen en toegankelijkheid
Een zeer winstgevende kans creëren
Genereer een verandering van rijkdomparadigma over de hele wereld.
Overschakelen platform ecosystemen
Het digitale platform ondersteund door echte activa met een neiging tot hoge winstmarges en onafhankelijkheid om risico’s te beheren, maakt het aantrekkelijk voor alle beleggers.
Het Devolve Platform is het eerste hoogwaardige platform dat wordt ondersteund door harde activa die betrokken zijn bij grote vastgoedontwikkelingsprojecten die geschikt zijn voor institutionele en individuele beleggers. Door slimme contracten te gebruiken, automatiseert Devolve Platform vastgoedontwikkelingsprojecten door deelnemers te verbinden met projecten op een ontoegankelijk verdeeld platform.
Het Devolve Platform beoordeelt de kansen voor levensvatbare ontwikkelingsprojecten en biedt toegang tot dagelijkse investeerders om deel te nemen. Projectontwikkeling verkregen door een rigoureus evaluatieproces om te bepalen of iemand in aanmerking komt voor het programma. Deelnemers kunnen goedgekeurde projecten doorzoeken en vergelijken en tokens toewijzen aan geselecteerde projecten om automatisch beloningen te ontvangen.
Program Beloningen Projectontwikkeling
1. PROJECT
Kansen voor nieuwe of gepartnerde vastgoedontwikkelingsprojecten manifesteren zich en worden geregistreerd met hun relevante informatie via de API
2. VERIFICATIE
Uitgebreide due diligence wordt uitgevoerd wanneer informatie wordt geverifieerd en kansen worden beoordeeld om de geschiktheid van het prog te bepalen
Vaste problemen met vastgoedbeleggingen
Blockchain-technologie en slimme contracten creëren een nieuw paradigma voor vastgoedontwikkeling door conventionele belemmeringen weg te nemen en effectievere ecosystemen te bouwen.
Hoe werkt Devolve Real Estate Platform?
De waarde van de Revolutionaire Token
Afleningsfiches zijn tokens die worden ondersteund door zeer winstgevende vastgoedactiva, echte waarde opslaan en zorgen voor liquiditeit. Kan worden gebruikt Kan worden verhandeld. Donaties.
Devolve token (DVX) is het originele token op Devolve Platform en zal worden gebruikt om deel te nemen aan toekomstige platformontwikkelings- en programmeermogelijkheden. Blockchain- en slimme contracttechnologieën zullen het gebruik van het devolgende token verhogen om extra services en functionaliteit op te nemen, zoals winkelen bij onze verkopers, eigendomsregistraties, taxaties van onroerend goed en beheer van onroerendgoedtransacties.
Groeien in waarde
Gedreven door de winstgevendheid van ontwikkelingsprojecten, platformgroei en utility-tokens
Ondersteund door Real Estate
Gegarandeerd ten opzichte van de waarde van wereldwijde vastgoedactiva met vorderingen op vorderingen
toegankelijkheid
Wereldwijde toegang tot ontwikkelingsprojecten en token-houder en handelsgemeenschappen
Kan worden gebruikt, verhandelbaar, bijgedragen
Neem deel aan de wereldwijde vastgoedmarkt, ruil merchandise in op de uitwisseling en koop goederen van aangesloten handelaars
Schakel video
Verken een nieuw tijdperk van vastgoedontwikkeling in blockchain
De waarde van de Revolutionaire Token
Afleningsfiches zijn tokens die worden ondersteund door zeer winstgevende vastgoedactiva, echte waarde opslaan en zorgen voor liquiditeit. Kan worden gebruikt Kan worden verhandeld. Donaties.
Devolve token (DVX) is het originele token op Devolve Platform en zal worden gebruikt om deel te nemen aan toekomstige platformontwikkelings- en programmeermogelijkheden. Blockchain- en slimme contracttechnologieën zullen het gebruik van het devolgende token verhogen om extra services en functionaliteit op te nemen, zoals winkelen bij onze verkopers, eigendomsregistraties, taxaties van onroerend goed en beheer van onroerendgoedtransacties.
Groeien in waarde
Gedreven door de winstgevendheid van ontwikkelingsprojecten, platformgroei en utility-tokens
Ondersteund door Real Estate
Gegarandeerd ten opzichte van de waarde van wereldwijde vastgoedactiva met vorderingen op vorderingen
toegankelijkheid
Wereldwijde toegang tot ontwikkelingsprojecten en token-houder en handelsgemeenschappen
Kan worden gebruikt, verhandelbaar, bijgedragen
Neem deel aan de wereldwijde vastgoedmarkt, ruil merchandise in op de uitwisseling en koop goederen van aangesloten handelaars
Schakel video
Verken een nieuw tijdperk van vastgoedontwikkeling in blockchain
Doe mee, hedge en groei
Bouw uw portfolio met uitzonderlijke beloningsmodellen en hedges tegen een sterk fluctuerende markt voor cryptocurrency. Breid uw portfolio exponentieel uit om maximale token-waarden te creëren.
Waarom ontwikkelaars delegeren?
Een team van wereldwijde vastgoeddeskundigen met meer dan 60 jaar ervaring en onze technologische adviesraden zullen zorgen voor efficiënte en effectieve blockchain-bedrijfsactiviteiten
Directe aandeelhoudersparticipatie in het groeiende marktpotentieel van vastgoedontwikkeling
Het beloningsprogramma kan onmiddellijk worden uitgevoerd, waardoor de token-houder de beloning kan genereren terwijl het toekomstige platformprogramma in ontwikkeling is
Superieure disruptieve technologie met geavanceerde mobiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid om wereldwijd concurrerende vastgoedprojecten te beveiligen met behulp van ons bekende voorspellend algoritmisch model
Bezoek onze veelgestelde vragen voor meer informatie.
Verkooptoken schakelen
Devolve Ontwikkelaar verkoopt tokens voor potentiële bijdragers om toegang te krijgen tot markten voor vastgoed met een hoog rendement. Devolve Developer krijgt de noodzakelijke partnerschappen van spelers uit de industrie met een portfolio van lopende ontwikkelingsprojecten die zich over 3 continenten verspreiden en groeien.
Word onze ontwikkelaar en pijpleidingstoegang van het multimiljoen dollar-ontwikkelingsproject dat momenteel in lijn is.
Klik hieronder voor meer informatie:
WEBSITE | ANN THREAD | PAPIER PUTIH | SATU PAGER | FACEBOOK | TWITTER | TELEGRAM | MEDIUM | YOUTUBE | REDDIT | GITHUB | STEEMIT
Auteur
Bitcointalk-gebruikersnaam:
Mijn bitcointalk profiellink: h
Mijn ethereum-portefeuilleadres:0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

Comments

Popular posts from this blog

CryptoKami Project - Get $ 50 For The First 10000 Users

Cryptokami