CryptoKami


Cryptokami paralar listesine dahil, ICO Bench, Kripto-puan, Dünya Para Endeksi ve diğer birçok değişim. o arz ve talep kanunlarına uygun hareket ederken, yerleşik birçok para, gördüğünüz vahşi vahşi batı senaryoların türler önlemek için tasarlanmış yedekleme sistemine hatta küçük reklam veya dedikodu birkaç dakika daraltmak için tek fiyatların gök yüksek para gönderebileceğiniz. jetonlar KAMI kullanılarak tespit muazzam yarar göz önüne alındığında, bu sadece şimdiki zamanda değil, aynı zamanda gelecekte gönderilen büyük bir talep sağlar.
jeton satışı 20 Nisan 2018 11:59 UTC açılır ve 20 May 2018 11:59 UTC biter ya jeton tüm kamu satışı satıldığında, hangisi önce gelirse.
CryptoKami misyon teşvik etmek ve araştırma üssü CryptoKami platformu seviyesi destek KAMI canlandırmak için eğitim geliştirmek ve bir ekosistem cryptocurrency oluşturmaktır. Ekosistem, finansal hizmetler ve ticari işlemlerin şeffaf bilimsel mekanizmalardan dolayı nakit akışını her zaman dengelediği CryptoKami platformunda inşa edilmiştir. Token KAMI'nin kullanımı için talep her zaman çeşitlendirilmiş ve sınırlı arzın üzerindedir. Yenilikçi iş modelleri, kripto pazarında veya geleneksel para piyasasında en gelişmiş finansal hizmet modellerinin mirasına dayanmaktadır. Bundan hem kurumsal yatırımcılar hem de bireyler için güçlü bir iş topluluğu oluşturmak mümkündür.
Cryptokami işaretleri 210 milyon sınırlıdır ve yedekleme sistemi çoklu ağlar üzerinden mevduat, ödeme yapmak ve hatta geliştiriciler, sahtekarlık veya tembellik riskini azaltmak için üçüncü parti finansmanında kullanılacak. Bitcoin ve Ripple gibi mavi-çipli para birimlerinin çoğu işlem işlemine dayanıyor. Cryptokami, para birimini ekosistemle otomatik olarak düzenleyen yerleşik algoritmalara sahip farklı bir yaklaşım kullanır. Bir kaç para alışverişlerine büyük sermaye kazançları, döviz ticareti için Cryptokami yatırım, hem de alış ve satış için fırsat var çünkü Son kullanıcılar ayrıca, yararlanırlar.
CryptoKami, merkezi olmayan bir yedekleme sistemidir. CryptoKami platformu, Ethereum platformuna benzer, ancak sadece finans sektöründe üçüncü taraflarca kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mali hizmet kuruluşlarının ICO çalıştırın ve onun sayaçları KAMI ile POS-blok üçüncü nesil CryptoKami oluşturulan Açık Kaynak Cardano iki buluşların CryptoKami temelinde çalışır. CryptoKami bir merkez bankası olarak hareket eder ve finans hizmetleri kuruluşları ticari bankalar gibi hareket eden CryptoKami platformunda çalışır. CryptoKami üreten ve bir kontrol sözleşmesi yoluyla Comreme Algoritma dayanarak zorla fazlalık mekanizması, mali üçüncü şahıslar ve son kullanıcılar için üçüncü nesil altyapı böylece bir blok biriminin parçası olarak (210 milyon ile sınırlıdır) belirteçleri Kami toplam sayısını düzenler.
Platform avantajı zorunlu fazlalık Cardano + Comreme Algoritması + standart sözleşme mekanizmasının bir karışımıdır, tüm bu bir abluka oluşturmak izin vermesidir.

Cryptokami, kısmen eternum üzerinde modellenmiştir ve bir tür merkezi olmayan yedekleme sistemi olarak hareket etmek üzere tasarlanmıştır. Bu hedef, Federal Rezerv Sisteminin dolara etki ettiği şekilde elde edilir. Cryptokami jetonları zorunlu bir rezervasyon mekanizması tarafından düzenlenir ve kontrol edilir. Herhangi bir temel yararı olmayan reklamlarla ilgili diğer para birimlerinden farklı olarak, Cryptokami, kriptografik dünyanın gerçek değerini sağlamaya söz veriyor. Orada cryptocurrency büyüme küresel mali manzara kökünden değiştirdi şüphe ve biz blok zinciri altyapısının üçüncü nesil gelişimi içine girerken, bir para birimi İlk önerilerde paralar sermaye artırmak nasıl bir anıtsal bir etkisi olacaktır.
Aşağıda bağlantılar hakkında faydalı bilgiler bulabilirsiniz:
WHITEPAPER: https://dev.cryptokami.com/official-whitepaper.pdf
ВЕБ-САЙТ: https://cryptokami.com

Comments

Popular posts from this blog

CryptoKami Project - Get $ 50 For The First 10000 Users

Cryptokami

Devolve Developer Distributed Real Estate Revolution